Kodin ulko- ja sisäremontit sekä tilojen saneeraukset.

Kun talosi kaipaa ulkomaalausta, olohuoneesi uutta ilmettä katosta lattiaan tai kylpyhuoneesi remonttia,
apunasi on Rakennusliike MKR Oy. Toimialueeseemme kuuluvat Varsinais-Suomen alueella Turun seutu ja Pirkanmaalla Tampereen seutu. Teemme sopimuksen mukaan myös kohteita pääkaupunkiseudulla. 

Ulkoremontit ja saneeraukset

Kaipaako talosi ulkokuori kunnostusta? Vai haluatko uuden ilmeen talosi
ulkoseinille? Rakennusliike MKR Oy tekee ulkoremontin taloosi. Tarjoamme
asiakkaille ammattitaitoista rakennuspalvelua myös julkisivujen kunnostamiseen.
Ota yhteyttä Rakennusliike MKR Oy:n kun kokonaisvaltaisempi
julkisivuremontti tai ulkomaalaus tulee talollesi ajankohtaiseksi. Teemme julkisivujen remontointia laudoituksesta maalaukseen. Teemme huoltomaalauksia ja uusimme tarvittaessa koko julkisivun materiaalin. Julkisivun uusimisessa voidaan julkisivu uusia samanlaiseksi kuin se on ollutkin tai se voidaan myös uusia toiveittesi mukaan. Hyvin hoidettu ja toimiva julkisivu on tärkeää talossa, jotta talosi pysyy terveenä  ja turvallisena asuinympäristönä. Hyväkuntoinen, uusittu julkisivu näyttää myös hyvältä ja nostaa talosi arvoa.

 

 

Sisäremontit ja saneeraukset

Asennamme keittiökalusteesi ja laatoitamme kylpyhuoneesi tilojen erityisvaatimusten mukaisesti, huolellisesti laadusta tinkimättä. Uudistamme halutessasi kotisi ilmeen katosta lattiaan. Päätitpä sitten maalata ja tapetoida seinäpintoja, kunnostaa parketin tai asentaa uudet laminaatit, olemme remonteissasi mukana. Teemme sinulle tarvittaessa unelmiesi uuden kodin perustuksista sisätiloihin asti. Rakennusliike MKR Oy hoitaa aina laadukkaasti ja ammattitaitoisesti niin pienemmät sisäremontit, kuin kokonaisvaltaisemmat asunnon saneeraustyöt, olipa kyseessä sitten kerrostaloasunto, omakotitalo tai liikekiinteistö. Tarjoamme sinulle ammattilaisen kaikkiin työvaiheisiin, jonka vuoksi pystymmekin tarjoamaan kokonaisvaltaiset remontit avaimet käteen- periaatteella tehtynä.
Märkätilaremontit tapahtuvat aina sertifioitujen ammattilaisten toimesta. Näin pystymme takaamaan laadukkaan toteutuksen kylpyhuone- ja saunaremonteista keittiöremonttiin saakka.

 

Ota yhteyttä

Oletko suunnittelemassa liiketilan rakentamista yrityksellesi? Tarvitaanko uutta hallitilaa? Onko toiveissa kodinremontti? Kaipaatko uuden kotisi talopaketille pystyttäjää? Rakennusliike MKR Oy tekee rakennussuunnitelmastasi totta. Jätä yhteystietosi.