Uudisrakentamisen palvelut, talopakettien pystyttämisestä hallitilojen rakentamiseen yrityksille.

Kun tarvitset talopaketin asennuksen, autotallin pihallesi, varastorakennuksen tai vaikka teollisuushallin yrityksellesi, 

apunasi on Rakennusliike MKR Oy. 

Palvelemme Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella sekä pääkaupunkiseudulla.

 

Talopaketit, autotallit ja muut kotipihasi rakennukset

Oletko löytänyt mieleisesi talopaketin? Oletko etsimässä osaavaa yritystä asentamaan talosi? Tarvitaanko autollesi tallia tai pihallesi varastorakennusta? Rakennusliike MKR Oy  pystyttää talopaketit luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimimme Porissa ja Satakunnassa, sekä joustavasti myös Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Meillä on kymmenen vuoden kokemus erilaisista rakennustöistä. Rakennamme ja asennamme talopakettiratkaisuja. Pystytämme vaikka kotitalosi avaimet käteen- idealla eli muuttovalmiiseen kuntoon asti.  Pystytystyöt voidaan hoitaa juuri sellaiseen vaiheeseen kuin toivot, sinun tarpeisiisi sopivasti.  Anna talosi pystytystyö meille, niin me rakennamme valmiin kodin sinulle! Rakennamme ja pystytämme kotipihallesi tarvittaessa myös muita piharakennuksia. Olipa kyse autotallista, leikkimökistä tai jätekatoksesta, tarjoamme sinulle rakennusammattilaisen apua kaikissa kotisi rakennusprojekteissa.

Liiketilarakentaminen, varastot ja hallit yrityksellesi

Tarjoamme myös yrityksille liiketilarakentamisen palveluita.
Rakennamme vaikka yrityksesi tarpeeseen sopivan teollisuushallin. 

Liiketilat rakennetaan aina yrityksen tarpeet huomioiden ja  käyttäjien ehdoilla. Näin varmistetaan, tilan käytännöllisyys ja toimivuus, jotta liiketila palvelee tarkoitustaan ja toimintaympäristöään. Rakennamme asiakkaillemme asiakkaan tarpeenmukaisesti varastotiloja ja halleja, jotka soveltuvat monenlaisen toimintaan. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle parhaiten sopiva varastotila- ja hallitilaratkaisut. Tähtäämme aina asiakas- ja ratkaisukeskeiseen palveluun ja tarjoamme vankan rakennusosaamisen
rakennusprojektiisi. Toimimme Porissa ja Satakunnassa,sekä joustavasti myös Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.


Ota yhteyttä

Oletko suunnittelemassa liiketilan rakentamista yrityksellesi? Tarvitaanko uutta hallitilaa? Onko toiveissa kodinremontti? Kaipaatko uuden kotisi talopaketille pystyttäjää? Rakennusliike MKR Oy tekee rakennussuunnitelmastasi totta. Jätä yhteystietosi.